2012. február 26., vasárnap

Update and restart - february

Sziasztok!

Már egy ideje a fejemben van, hogy újra írjak, hiszen eltelt már majdnem 2 hónapi mióta visszajöttem. Volt pár kellemetlen helyzet, és szituáció, amik már rendeződtek és úgy alapból most már kicsit belerázódtunk az itteni életbe. Nem szeretnék egy posztban elmesélni mindent, inkább több részre osztom és apró, gyorsan olvasható bejegyzéseket fogok készíteni.

Az első hónapban sok mindent kellett intéznünk, berendezni a lakást, most már nagyjából lakható, persze még hiányoznak dolgok, de a nagyobb bútorokat beszereztük. Van már tévé és internet is, nehezen, de végül sikerült elintézni. Nyelvsuliba is járok már és egy két ismerősre is szert tettem. Az időm nagy részét még mindig a gyerekekkel való foglalkozás teszi ki, főleg most, hogy volt egy hét szünet az iskolában.

Ígérem, ezentúl rendszeresebben és több képpel jelentkezem.

Puszi!

Flory

---------------------------

Hello!

Since a while the thought is in my head that I shuld write here more often, because I am already here since 2 months, but we have several issues and problems to handle. More or less we solved them and we got used to live here for now. I don't want to tell you everything is one big post, instead I am goint to make shorter and easily readable posts divided by topics.

We had a lot to do in the first month, especially to make the flat liveable, for now, we have the main furnitures, so it starts to be okay. It was hard to manage the TV and the internet, but we finally have them.
I started the language school last week, and I already have few people I know. The biggest part of my time is still being with the kids, especially that they had a 1 week holiday last week.

I promise I will write more often and keep you updated with pictures also.

Kisses!

Flory

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése